Ontdek op de kaart welke scholen in jouw buurt
al een Wiskanjersschool zijn!

Kriebelt het al om er zelf aan te beginnen?

Contacteer ons
 • Vrije Basisschool Buurtschool De Winde

  HALLE

  Meester Wouter Van de Velde
  1ste leerjaar - "De wiskunde-uren zijn zalig!"
 • Vrije Basisschool Sint-Jan

  TERALFENE (AFFLIGEM)

  Juf Elisa Buydens
 • Gemeentelijke Basisschool De Klinker

  RIEMST

  Meester Chris Loyens
  5de leerjaar - " Als wij de Wiskanjers volledig verorberd hebben dan worden wij zeker en vast : WISKUNDE KANJERS!"
 • GBS Wevelgem

  WEVELGEM

  Juf Karen Kerkhof
  2de leerjaar - " De Wiskanjers sluit aan bij de leefwereld van de kinderen. In de start zitten vaak heel leuke verhalen, liedjes, spelletjes... De kinderen zijn direct betrokken bij de les en leren spelenderwijs. De herhalingslessen zitten ook enorm goed in elkaar. Het valt op dat de klas op haar eigen tempo kan leren maar dat praktisch iedereen op het eind van het blok de leerstof beheerst."
 • Gemeentelijke Basisschool De Driesprong

  RIEMST

  Juf Leen Vandewal
  6de leerjaar - "Enkele reacties van mijn leerlingen! Mirthe: De kaft is heel 'fleurig' en er is meer kleur in het boekje. Hugo: Jammer dat we de wip en de halter nu pas leren... Kjelle: Het is fijn dat er ook oefeningen zijn om samen met de juf te maken. Thomas: De meer- en weeroefeningen zijn goed om te herhalen en te leren."
 • Stedelijke Basisschool Inpeeria

  DEURNE (ANTWERPEN)

  Juf Annelies Lunders
  3de leerjaar - "Een hele fijne stap om te starten met de Wiskanjers! Het visuele staat centraal, alsook het 'doen'. De schriften zijn in kleur, de kinderen krijgen veel doe-opdrachten, maken leuke hoekenwerken,... Het draait niet enkel rond 'het invullen van een werkblaadje'. Er zijn zelf filmpjes om de leerstof thuis nog eens extra uitgelegd te krijgen. Ook de juf wordt bijgestaan met tientallen leuke ideetjes om de leerstof op een toffe manier aan te leren. Kortom: een aanrader!"
 • Vrije Basisschool Rooierheide

  DIEPENBEEK

  Juf Sabrina Alberghs
  2de leerjaar - "Wij vinden het superleuk dat er zoveel leuke kleurtjes staan in het boek, dat we zo vaak mogen meten en wegen, dat we zelf kunnen aanduiden wat we moeilijk en makkelijk vonden en dat we op een fijne manier rekenen!"
 • Vrije Basisschool Opstal

  BUGGENHOUT

  Juf Caroline Macharis
  2de leerjaar - "Leuke lessen en oefeningen! Veel variatie en differentiatiemogelijkheden. Mijn leerlingen vinden het ook een zeer leuke methode!"
 • GBS De Dobbelsteen

  MOERZEKE (HAMME)

  Juf Maria Hermans
  3de leerjaar - "De meer- en de weeroefeningen vinden wij heel tof om alles nog eens extra te oefenen. Er is ook voldoende uitdaging voor de sterke rekenaars. En Ambrasoft vinden wij superleuk. :)"
 • Gemeentelijke Basisschool Den Top

  SINT-PIETERS-LEEUW

  Juf Adèle De Moor
  4de leerjaar - "Toffe speelse werkvormen die de kinderen boeien en leuke instructiefilmpjes."
Menu