Ontdek op de kaart welke scholen in jouw buurt
al een Wiskanjersschool zijn!

Kriebelt het al om er zelf aan te beginnen?

Contacteer ons
 • GO! Basisschool BSBO Groenlaar

  REET (RUMST)

  Juf Martine Wouters
  "In deze methode zijn er oefeningen voor alle niveaus in mijn klas; zowel voor de leerlingen die naar boven als naar onder 'uitvallen'. Dit is wel belangrijk voor het buitengewoon onderwijs omdat wij geen homogene groepjes in een klas hebben. Eindelijk een methode waarmee wij ook aan de slag kunnen!"
 • Gemeentelijke Lagere School

  BONHEIDEN

  Juf Heleen Van de Peer
  "Wij zijn de klas twee C En vinden rekenen dik okee ! We rappen de tafel van vier met super veel plezier. We tekenen verschillende hoeken, en wegen onze boeken. Oefeningen tot honderd, plus en min, lossen we op met veel goesting. Ja, het is echt waar. Wij houden van rekenen dit jaar!"
 • Stedelijke Basisschool Koersel

  KOERSEL (BERINGEN)

  Juf Sarah Versmessen
  4de leerjaar - "Een fijne overzichtelijke methode om te werken! De handpoppen van het eerste leerjaar zijn geweldig en de kinderen vinden ze super leuk!"
 • Stedelijke Basisschool Koersel

  KOERSEL (BERINGEN)

  Juf Ann Reynders
  5de leerjaar - 'De Wiskanjers is een leuke rekenmethode, met heel veel materiaal. Het spreekt de kinderen echt wel aan.'
 • Stedelijke Basisschool Koersel

  KOERSEL (BERINGEN)

  Juf Karen Bleux
  5de leerjaar - "In mijn klas zitten allemaal verschillende kinderen, elk met een ander talent, van drama tot Frans, maar het zijn allemaal kanjers in wiskunde sinds we deze methode gebruiken!"
 • Gemeentelijke Basisschool De Zandloper

  MIDDELKERKE

  Juf Wendy Hubrecht
  3de leerjaar - "Mijn leerlingen hebben de 'algemene kennistoets' op het einde van elke week de WISQUIZ genoemd en vinden dit heel leuk om als team te doen."
 • Stedelijke Basisschool Koersel

  KOERSEL (BERINGEN)

  Juf Martien Bellinkx
  Directie - "De werkboekjes van De Wiskanjers zijn heel kindvriendelijk gemaakt. Ze zijn uitnodigend om ermee aan de slag te gaan en bieden vele oefenkansen, herhalings- en verdiepingsoefeningen. M.a.w. een 'maat' voor elk kind."
 • Stedelijke Basisschool Koersel

  KOERSEL (BERINGEN)

  Juf Marina Leten
  2de leerjaar - "Goed aanbod van oefeningen. Een pluspunt vind ik de weer- en meeroefeningen."
 • Vrije Basisschool Kadee

  TONGERLO (BREE)

  Juf Eveline Jannis
 • Katholieke Basisschool De Tuimelaar

  HASSELT

  Meester Guy Volders
  4de leerjaar - "De kinderen zijn erg enthousiast over de variatie aan werkvormen en zijn dankzij De Wiskanjers nieuwsgierig en erg gemotiveerd."
Menu