Ontdek op de kaart welke scholen in jouw buurt
al een Wiskanjersschool zijn!

Kriebelt het al om er zelf aan te beginnen?

Contacteer ons
 • Vrije Basisschool Sint-Jan

  TERALFENE (AFFLIGEM)

  Juf Mirjam Touchant
  3de leerjaar - "Wij vinden de wiskundelessen super en zijn al echte kanjers in rekenen!"
 • Gemeentelijke Basisschool De Driesprong

  RIEMST

  Juf Leen Vandewal
 • GO! Leefschool De Grasmus

  LEUVEN

  Juf Cindy Persoons
  Zorg - "De kinderen vinden het heel aangenaam om te werken in de rekenboeken omdat ze zeer goed aansluiten bij hun leefwereld."
 • Gemeentelijke Basisschool De Lijsterboom

  BLANDEN (OUD-HEVERLEE)

  Juf Hilde Jacobs
 • GO! Basisschool Zonnedorp

  AARSCHOT

  Juffenteam Zonnedorp
  Alle leerjaren - "De Wiskanjers is een aantrekkelijke en boeiende methode. De onthoudkaders zijn super, de meeroefeningen zorgen voor een hoge betrokkenheid en er is meer aandacht voor meetkunde en metend rekenen dan in de vorige methodes."
 • Eymardschool

  LOMMEL

  Juf Dorien Vande Kerkhof
  2de leerjaar - "Knappe, handleiding! Zeer praktisch dat alles wat je nodig hebt in 1 document op 1 plaats staat. Ook de leerlingen zijn enthousiast! Veel kleur, moderne zaken! Knap overzicht in het meetboekje voor de referentiematen!"
 • Vrije Basisschool

  TEMSE

  Juf Katleen D'hertefelt
  1ste leerjaar - "Dit is al de beste handleiding die ik in 23 jaar lesgeven in het eerste leerjaar in mijn handen heb gehad. De handleiding is ongelooflijk goed, stap voor stap uitgewerkt. Overzichtelijk, hapklaar voor beginnende leerkrachten. De tips zijn vaak didactische pareltjes, zaken die je als ervaren juf wel weet, maar soms vergeet door te zeggen aan je jongere collega omdat je het zo evident vindt en omdat je zelf uit ervaring al weet dat die tips effectief werken. Ook de werkboeken zijn knap materiaal, het BHV-model dat eindelijk eens concreet wordt gemaakt, de rust van de lay-out! De handpoppen, de verhalen er rond, de liedjes, WAUW !!!! Hier spreekt een blije juf!"
 • Vrije Basisschool Sint-Jozef

  STROMBEEK-BEVER(GRIMBERGEN)

  Juf Kristine Valcke
  1ste leerjaar - "De methode is heel aantrekkelijk voor de kinderen met veel variatie. De leerlingen vinden de poppen super leuk."
 • Gemeentelijke Basisschool Prinses Paola

  SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Juf Lynn Pessendorffer
  2de leerjaar - "Een heel gestructureerde en uitdagende methode, zowel voor de leerlingen als voor de leerkracht. Er zit veel afwisseling in en de lessen zijn goed opgebouwd."
 • Vrije Basisschool Twinkel

  OOSTWINKEL (ZOMERGEM)

  Juf Tess Colmann
Menu