Ontdek op de kaart welke scholen in jouw buurt
al een Wiskanjersschool zijn!
 • Vrije Basisschool

  TEMSE

  Juf Katleen D'hertefelt
  1ste leerjaar - "Dit is al de beste handleiding die ik in 23 jaar lesgeven in het eerste leerjaar in mijn handen heb gehad. De handleiding is ongelooflijk goed, stap voor stap uitgewerkt. Overzichtelijk, hapklaar voor beginnende leerkrachten. De tips zijn vaak didactische pareltjes, zaken die je als ervaren juf wel weet, maar soms vergeet door te zeggen aan je jongere collega omdat je het zo evident vindt en omdat je zelf uit ervaring al weet dat die tips effectief werken. Ook de werkboeken zijn knap materiaal, het BHV-model dat eindelijk eens concreet wordt gemaakt, de rust van de lay-out! De handpoppen, de verhalen er rond, de liedjes, WAUW !!!! Hier spreekt een blije juf!"
 • Vrije Basisschool Heilig Hart van Maria

  'S GRAVENWEZEL (SCHILDE)

  Juf Inge Van Haeren
  1ste leerjaar - "Duidelijke gedifferentieerde werkboeken! Mijn leerlingen vinden de rekenlessen uitdagend Ún leuk! Elk kind kan werken op eigen niveau en tempo!"
 • Vrije Basisschool De Twijg

  WIJGMAAL (LEUVEN)

  Juf Karla Schoovaerts
  1ste leerjaar - "De zelfstandigheid van de kinderen is positief. De kinderen zijn goed mee met de leerstof! Ook de differentiatie in de oefeningen is super!"
Menu